Behöver du en charmig lokal som passar till allt från klassfester till bröllop, studiecirklar och jubileum? Då kan du hyra Skogshyddan!

I lokalen är det plats till 130 personer – eller 100 personer om ni vill sitta till bords. Huset ligger vackert till i lugnet vid skogen, men det är inte långt till vägen och parkeringsplatser finns det gott om. Det är även möjligt att köra endast fram till köksingången.

Inomhus finns gott om utrymme till allt från stora middager till konserter eller dans. Det finns också en bar, två toaletter (det ena med skötplats för bebisen) och en läktare där man får bra utsikt ner till scenen.
Skogshyddan är renoverad till originalskick, och själva Åsa-Nisse har varit här och spelat in film – Wälkom to Knohult.

Även utomhus finns mycket plats att utfolda sig på antingen du vill grilla, träna med hund eller arrangera tipspromenad – eller något helt annat.

Hyra bara köket

Behöver du endast en liten lokal till ditt föreningsmöte finns möjlighet att hyra bara köket. Här finns plats till max 20 personer, och det är mycket nära till kaffet.

Bra att veta:

  • Uthyrning är möligt från och med maj till och med oktober.
  • Helgerna i juli är sommarcaféet öppet och uthyrning inte möjligt.
  • Lokalen ska överlåtas i samma skick som den var vid uthyrningens början. Vi rekommenderar att du anlitar en städfirma om du inte vill städa själv.

Priser:

Hela lokalen:

En dag: 800 kr för medlemmar, 1000 kr för icke-medlemmar.
Tre dagar: 1600 för medlemmar, 2000 kr för ikke-medlemmar
En vecka: 2400 kr för medlemmar, 3000 kr för icke-medlemmar


Endast köket:

En dag: 250 kr

Ordningsregler för uthyrning hittar du här.

Kontakta Therese Hagrydh för mer info och bokning:

Mejl: therese.hagrydh@hotmail.com
Tlf: 0732222544