- Lokalerna ska städas och iordningställas efter användning
- Bord och stolar ska rengöras och ställas i ordning
- Allt skräp ska plockas ihop och sorteras
- Disk ska diskas och ställas på plats, diskbänk rengöras
- golv ska dammsugas. torkas av vid behov (Golvsåpa: 1 dl/10 l vatten)
- Smutsiga textilier (handdukar, borddukar etc) läggas i tvättkorgen i gamla köket
- Gäster ska respektera de närboende
- Nyckel ska återlämnas till uthyraren efter avslutad aktivitet eller enligt överenskommelse
- Uppkomna skador på lokalen eller inventarier ska anmälas till föreningen i anslutning till återlämnande av nyckel
- Den som hyr lokalen är ersättningsskyldig för skador som åsamkats av hyresgästen eller dennes sällskap
Vid lämnande av lokalet ska följande kontrolleras:
- Alla vattenkranar är avstängda
- Spisar och kaffebryggare avstängda
- Fönster är stängda och krokade
- Alla dörrar är låsta
- Ljus och marschaller är släckta
- All belysning är släkt (OBS! Lampa i trappan upp till läktaren ska lysa (sensor)
Detta ingår i hyran för lokalen:
- Nyttjande av inventarier och köksutrustning
- Rengöringsmedel, diskmedel, hushållspapper, toapapper och kaffefilter
- Användning av textilhanddukar i kök
Övriga förbrukningsvaror får hyresgästen ombesörja själva