• Lokalerna ska städas och iordningställas efter användning
  • Bord och stolar ska rengöras och ställas i ordning
  • Allt skräp ska plockas ihop och sorteras
  • Disk ska diskas och ställas på plats, diskbänk rengöras
  • golv ska dammsugas. torkas av vid behov (Golvsåpa: 1 dl/10 l vatten)
  • Smutsiga textilier (handdukar, borddukar etc) läggas i tvättkorgen i gamla köket
  • Gäster ska respektera de närboende
  • Nyckel ska återlämnas till uthyraren efter avslutad aktivitet eller enligt överenskommelse
  • Uppkomna skador på lokalen eller inventarier ska anmälas till föreningen i anslutning till återlämnande av nyckel
  • Den som hyr lokalen är ersättningsskyldig för skador som åsamkats av hyresgästen eller dennes sällskap

Vid lämnande av lokalet ska följande kontrolleras:

  • Alla vattenkranar är avstängda
  • Spisar och kaffebryggare avstängda
  • Fönster är stängda och krokade
  • Alla dörrar är låsta
  • Ljus och marschaller är släckta
  • All belysning är släkt (OBS! Lampa i trappan upp till läktaren ska lysa (sensor)

Detta ingår i hyran för lokalen:

  • Nyttjande av inventarier och köksutrustning
  • Rengöringsmedel, diskmedel, hushållspapper, toapapper och kaffefilter
  • Användning av textilhanddukar i kök

Övriga förbrukningsvaror får hyresgästen ombesörja själva